Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peperbiefstuk met pofaardappels
snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
doos
kogelbiefstuk
diepvries, 4 x 125 g
▢
1
ui
▢
1
bak
stoomgroenten sperziebonen
snijbonen, sugar snaps (210 g)
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
2
theelepel
vierseizoenenpeper
gemalen
▢
2
bakken
pofaardappels in de schil met yoghurt-knoflooksaus
à 450 g
▢
1
bak
sla compleet Italiaans (250 g)
Instructies
Biefstuk laten ontdooien.
Ui pellen en in halve ringen snijden.
Stoomgroenten in 6 minuten in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen.
Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien.
Grillpan, -plaat of pan verhitten.
Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Sla met stoomgroenten en uienringen mengen.
Salade over vier borden verdelen.
Dressing (uit bak) erop sprenkelen.
Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken.
Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees