Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissanttoast met Madagaskar eend
snel te maken
Porties:
8
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
broodrooster
Steelpan
Ingrediënten
▢
2
croissants
▢
1
doosje
rucolacress
▢
2
eetlepel(s)
cognac
of vieux
▢
1
theelepel
vloeibare honing
▢
2
eetlepel(s)
crème fraîche
▢
½
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
1
pakje
gerookte eendenborstplakjes
ca. 125 g
▢
1
eetlepel
groene peperkorrels
Instructies
Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
Rucolacress van bedje knippen.
In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout.
Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
Pepersaus erop scheppen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Eend
/
Gevogelte
Land van herkomst
Frankrijk