Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kastanjechampignons met ansjoviscrème
Porties:
20
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
20
kastanjechampignons
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
8
Ansjovis filets
▢
100
g
verse roomkaas
op kamertemperatuur
▢
2
eetlepel(s)
slagroom
▢
1
eetlepel(s)
rode pesto
bakje a 100 g
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
verse fijngeknipt
Instructies
Champignons schoonvegen met keukenpapier en steeltjes verwijderen (worden niet gebruikt).
Olie verhitten en champignons snel rondom bakken.
Bedruppelen met citroensap en bestrooien met zout en versgemalen peper.
Ca. 2 minuten zachtjes smoren.
Intussen ansjovisfilets kleinsnijden en vervolgens met vork fijnwrijven.
Roomkaas, slagroom en pesto erdoor roeren.
Op smaak brengen met (weinig) zout en versgemalen peper.
Warme champignons hoog opvullen met ansjoviscrème.
Garneren met peterselie.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Vis
Land van herkomst
Italië