Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mini clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei
Snel te maken
Porties:
8
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
3
sneetjes
wit-casinobrood
▢
2
takjes
peterselie
▢
1
tomaat
▢
1
blik
tonijn naturel
185 g
▢
½
kropsla
▢
1½
eetlepel
mayonaise
▢
50
g
chorizoworst
plakjes
Instructies
Voorbereiden:
Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
Intussen in broodrooster sneetjes brood goudbruin roosteren.
Met broodmes korstjes afsnijden en sneetjes overlangs doorsnijden, zodat zes dunne sneetjes ontstaan.
Peterselie fijnhakken.
Tomaat wassen en in dunne plakjes snijden.
Tonijn in zeef laten uitlekken.
Slablaadjes wassen en uitslaan.
Blaadjes in stukjes scheuren.
Bereiden:
Ei onder koud water afspoelen, pellen, fijnsnijden en mengen met peterselie en ½ eetlepel mayonaise.
Tonijn in keukenmachine mengen met 1 eetlepel mayonaise en fijnmalen.
2 sneetjes besmeren met tonijnmayonaise en beleggen met tomatenplakjes en blaadje kropsla .
Vervolgens 2 sneetjes insmeren met ei-mayonaise en beleggen met chorizo.
Eerste 2 sneetjes op chorizobroodjes plaatsen en beide afdekken met overige 2 sneetjes.
Elke sandwich in vieren snijden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Ei
/
Varkensvlees
/
Vis
Land van herkomst
Spanje