Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oosterse carpaccio met bosui en gember
snel te maken
Porties:
8
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bosuitjes
▢
3
bolletjes
gember
▢
1
eetlepel
gembersiroop
▢
2
eetlepels
arachideolie
▢
2
theelepel
sherryazijn
▢
1
eetlepel
Chinese sojasaus
flesje a 250 ml tabasco
▢
2
pakjes
carpaccio
a ca. 100 g
▢
2
grote plakken
kroepoek
Instructies
Bosuitjes schoonmaken.
1 bosuitje in dunne ringetjes snijden, andere in lange, dunne reepjes snijden.
Gember in kleine stukjes snijden.
In schaal ringetjes bosui, gembersiroop, olie, azijn en sojasaus door elkaar roeren.
Op smaak brengen met enkele druppels tabasco.
Plakjes carpaccio halveren. Met gekarteld mes elke kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken snijden.
Carpaccio erover verdelen.
Sausje voorzichtig erover druppelen.
Reepjes bosui en stukjes gember erover verdelen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Rundvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Oosters