Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Patérolletjes met mosterd en ei
Porties:
24
stuks
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
6
sneetjes
wit-casinobrood
▢
20
g
verse bieslook
▢
75
g
paté naturel
▢
50
g
verse roomkaas
▢
1
eetlepel(s)
grove mosterd
Instructies
Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken.
Met broodmes korstjes van brood snijden.
Met deegroller sneetjes platrollen.
Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei.
In kom paté en kaas mengen en gladroeren.
Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken.
Broodplakken insmeren met mosterd.
Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel.
Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen.
Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden.
Op schaal serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Ei
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Frankrijk