Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Piroschki met kruidenricotta
Wereldkeuken
Porties:
10
stuks
Total time
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
deegsteker doorsnede 10 cm
Ingrediënten
▢
10
plakjes
bladerdeeg
diepvries
▢
3
takjes
peterselie
▢
3
takjes
kervel
▢
250
g
ricotta
Italiaanse kaas
▢
1
eetlepel(s)
zure room
potje a 125 ml
▢
1
ei
Instructies
Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Peterselie en kervel fijnsnijden en in kom mengen met ricotta en zure room.
Op smaak brengen met zout en peper.
Deegplakjes uitsteken en insmeren met losgeklopt ei.
Op midden van deegplakjes ricotta-kruidenmengsel verdelen.
Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken.
Bovenkant met ei insmeren.
Pasteitjes op bakplaat rangschikken en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Hapjes
/
Kaas