Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lamskoteletjes met pesto
AllerHande december 2003 / snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bakken
pofaardappels met yoghurt knoflooksaus
magnetronklaar
▢
2
courgettes
in reepjes
▢
2
schaaltjes
lamskoteletjes
à 4 stuks
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
bakje
rode pesto
verse of korianderpesto, 100 g
Instructies
Aardappels in magnetron poffen volgens gebruiksaanwijzing.
In wok helft van olie verhitten en courgette 5-6 minuten roerbakken.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Lamskoteletjes in 2 minuten per kant bruinbakken.
Koteletjes met pesto besmeren en nog 1-2 minuten per kant bakken tot vlees vanbinnen rosé is.
Koteletjes serveren met gepofte aardappels met yoghurt-knoflooksaus en courgette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Lamsvlees
/
Vlees