Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Rijst met romige gehaktballetjes
Snel te maken.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
300
g
pandanrijst
pak à 400 g
▢
3
bosuitjes
▢
1
schaaltje
rundergehakt
ca. 500 g
▢
1
zakje
kruidenmix gehakt
40 g
▢
1
ei
M
▢
25
g
boter
of margarine
▢
1
zakje
roomsaus bieslook
39 g
▢
300
g
doperwtjes
extra fijn
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Gehakt mengen met helft van bosuitjes, gehaktkruiden en ei.
Van gehakt kleine balletjes draaien.
In braadpan boter verhitten en balletjes in ca. 15 minuten gaar bakken.
Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing en rest van bosuitjes toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Intussen doperwten verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Saus over gehaktballetjes schenken.
Serveren met rijst en doperwten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees