Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmrisotto
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
courgettes
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
300
g
risottorijst
▢
2
bakjes
gerookte zalmblokjes
à ca. 100 g
▢
50
g
gemalen Parmezaanse kaas
Instructies
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken.
Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken.
Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon).
In koekenpan rest van olie verhitten.
Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken.
Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen.
Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Bestrooien met parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Rijst
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Italië