Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Haringbiet Bonbons
Porties:
12
bonbons
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
Granny Smith appel
▢
2
zoute haringfilets
▢
40
g
gekookte rode bieten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
plakje
roggebrood
▢
15
g
bieslook
Instructies
Schil de appel en verwijder het klokhuis.
Snijd de appel zeer fijn.
Snijd de haringfilets (verwijder eventuele graatjes) en rode bieten zeer fijn.
Meng ze samen met de appel.
Roer de olijfolie door het mengsel en verkruimel het roggebrood erboven.
Meng alles goed en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van.
Snijd de bieslook fijn en rol de bonbons erdoorheen.
Leg de Haringbiet Bonbons op bordjes en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een frisse, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Grüner Veltliner past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
35
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
/
Voorgerechten