Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snelle ijstaart
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
aardbeien
▢
1
roomboter bitterkoekjescake
450 g
▢
1
eetlepel
vanillearoma
flesje à 24 ml
▢
1
bak
vanilleroomijs
1 l
▢
30
g
chocolade
pure / reep à 75 g
Instructies
Aardbeien voorzichtig wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden.
Cake overlangs in drie plakken snijden (1 plak wordt niet gebruikt).
Onderste plak cake met aroma besprenkelen.
Helft van roomijs over cake verdelen.
Helft van aardbeien erop leggen.
Afdekken met 2e plak cake.
Rest van ijs en aardbeien erop leggen.
Chocolade raspen en over taart strooien.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
IJs
/
Nagerecht