Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Omelet met bloedworst
Porties:
4
Stuks
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
koekenpan met anti-aanbaklaag
kom
Ingrediënten
▢
400
g
bakbloedworst
verpakt koelvitrine
▢
30
g
boter
of margarine
▢
15
sprietjes bieslook
▢
8
eieren
▢
3
eetlepels
slagroom
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Worst in puntjes snijden.
In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten
Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
Bieslook fijnknippen.
In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook.
Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met sla en geroosterd brood met boter.
Voedingswaarden
Calories:
610
kcal
|
koolhydraten:
3
g
|
Protein:
29
g
|
Vet:
54
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei