Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Grootmoeders konijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
tam
konijn
in stukken
▢
250
gr
sjalot
gesnipperde
▢
boter
▢
peper
▢
zout
▢
laurier
▢
tijm
▢
1
liter
bouillon
▢
50
gr
tomatenpuree
▢
1
glas
witte wijn
▢
400
gr
champignons
▢
aardappelzetmeel
Instructies
Braad de stukken konijn in boter aan en voeg er de gesnipperde ui aan toe.
Voeg daarna de kruiden en de tomatenpuree toe, giet de bouillon erbij, leg het deksel op de pot en laat het geheel een uur zachtjes stoven.
Was de champignons en stoof ze 10 minuten mee.
Haal het vlees uit de pot, proef of de saus op smaak is en bind haar met het aardappelzetmeel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met brood en appelmoes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
België