Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gekarameliseerde Kastanjes met Cognac
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr gare
kastanjes
▢
25
gram
boter
▢
40
gram
suiker
▢
1
tipje
zout
▢
2
glaasjes
cognac
Instructies
Leg in een vuurvaste schaal een laag gepelde kastanjes, daarop de helft van de koude boter in
zeer dunne plakjes, strooi er 2 eetlepels suiker over, dan weer een laag kastanjes, de rest van de
boter en suiker en iets zout.
Besprenkel het geheel met de cognac, steek die aan en doof snel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept
stuur
hem mij dan toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Wild
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch