Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Piggyspiezen
Varkens haas spies met ketjap, koriande, kurkuma en worchestersaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gr
varkenshaas
▢
75
cl
olijfolie
▢
25
cl
ketjap manis
▢
2
el
citroensap
▢
1
fijngesneden
ui
▢
1
tl
koriander
▢
1
tl
kurkuma
▢
2
tl
worchestersaus
Instructies
Snijd het vlees in blokjes en maak een marinade van de overige ingrediënten.
Leg het vlees zeker 6 uur afgedekt in de koeling om te marineren.
Dep het vlees droog en rijg het vlees aan spiezen.
Bak het vlees ongeveer 7 minuten op de barbecue.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië