Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pangsit
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
225
gr
wontondeeg
▢
1
eieren eiwit
▢
1
pan olie
▢
2
el
olie
▢
120
gr
pinda's gebrand
▢
2
teentjes
knoflook
▢
225
gr
garnalen
▢
2
cm
gember vers
▢
1
el
soja saus
▢
2
eieren
▢
8
lenteui
▢
zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
Instructies
Verhit de olie voor de vulling in een koekenpan, doe de fijngehakte pinda's erin en bak die boven matig vuur, goed roerend lichtbruin.
Doe de knoflook erin en laat de pinda's iets meer bruinen.
Laat het afkoelen en vermeng de rest van de ingredienten door de vulling.
Doe 1 volle theelepel vulsel in een deegvelletje; bestrijk de randen met het
lichtbeklopte eiwit en vouw het in een driehoek.
Druk de randen tegen elkaar, verhit de olie in een frituurpan een paar driehoekjes tegelijk goudbruin.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze heet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië