Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentecurry met ei en gebakken ui
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
groene paprika
▢
1
vleestomaat
▢
2
uien
▢
2½
eetlepel
boter
of margarine
▢
80
gr
currypasta Balti
▢
4
eieren
M
▢
4
takjes
koriander
Instructies
Paprika wassen, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden.
Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water dompelen, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Uien pellen en in ringen snijden.
In pan 1 eetlepel boter verhitten.
Paprikablokjes en currypasta ca. 2 minuten zachtjes fruiten.
Tomaat erdoor scheppen. 1 1/2 dl water toevoegen en curry ca. 10 minuten laten stoven.
Intussen eieren in ca. 10 minuten hard koken.
Laten schrikken, pellen en halveren.
In koekenpan rest van boter verhitten en uienringen op zacht vuur in ca. 5 minuten glazig bakken.
Helft van uienringen in twee diepe borden leggen.
Curry erover verdelen.
Eieren in midden erop leggen.
Rest van uienringen ernaast leggen.
Garneren met koriander.
Serveren met naanbrood.
Voedingswaarden
Calories:
330
kcal
|
koolhydraten:
16
g
|
Protein:
17
g
|
Vet:
22
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Ei
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch