Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommerschuitjes met garnalen jeneversalade
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
komkommer
▢
½
eetlepel
jonge jenever
▢
65
ml
crème fraîche
▢
zout en peper
▢
125
g
Hollandse garnalen
▢
4
sprietjes
bieslook
Instructies
Komkommer wassen, halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften elk in zes gelijke stukken snijden.
In kommetje jonge jenever en crème fraîche door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Garnalen door dressing scheppen.
Sprietjes bieslook in stukken van 3 cm knippen.
Komkommerschuitjes vullen met garnalenmengsel.
Garneren met bieslookreepjes.
Voedingswaarden
Calories:
30
kcal
|
Protein:
2
g
|
Vet:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Nederland
Extra aanwijzing
Snel te maken