Komkommerschuitjes met garnalen jeneversalade

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • ½ eetlepel jonge jenever
  • 65 ml crème fraîche
  • zout en peper
  • 125 g Hollandse garnalen
  • 4 sprietjes bieslook

Instructies

  • Komkommer wassen, halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommerhelften elk in zes gelijke stukken snijden.
  • In kommetje jonge jenever en crème fraîche door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Garnalen door dressing scheppen.
  • Sprietjes bieslook in stukken van 3 cm knippen.
  • Komkommerschuitjes vullen met garnalenmengsel.
  • Garneren met bieslookreepjes.

Voedingswaarden

Calories: 30 kcal | Protein: 2 g | Vet: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Nederland
Extra aanwijzing Snel te maken