Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koud vlees met kappertjessaus
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
groene paprika
▢
½
teentje
knoflook
▢
½
sjalotje
▢
3
eetlepels
kappertjes
▢
1
dl
mayonaise
▢
1
eetlepel
mosterd
bijv. Grey Poupon
▢
200
g
varkensfricandeau
vleeswaar of restje koud vlees
▢
100
g
achterham
▢
100
g
salami
▢
1
kropsla
▢
zout
▢
peper
Instructies
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
Knoflook pellen en fijnhakken.
Sjalotje pellen en heel fijn snipperen.
Kappertjes grof hakken.
In kom mayonaise, mosterd,paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden.
Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken.
Helft in dunne reepjes snijden.
Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen.
Serveren met patat frites of pasta.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
26
g
|
Vet:
31
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
Extra aanwijzing
Snel te maken