Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kreeft met limoenmayonaise
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kreeft
vers uit het koelvak of diepvries
▢
2
dl
mayonaise
▢
125
ml
crème fraîche
▢
5
eetlepels
limoensap
bv uit een flesje
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
enkele sprietjes
bieslook
Instructies
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren.
In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen.
Garneren met sprieten bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Vis
/
Voorgerechten
Jaargetijde:
Snel te maken