Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige kapucijner chorizoschotel
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rode peper
zaadlijsten verwijderd
▢
1
el
olijfolie
▢
250
gr
chorizo
in blokjes
▢
1
rode ui
in halve ringen
▢
mespunt
djinten
▢
50
ml
droge sherry
▢
1
bakje
cherrytomaten
250 g
▢
1
blik
jonge kapucijners
(800 g, uitgelekt)
▢
15
gr
peterselie
verse zonder steeltjes, fijngesneden
Instructies
Snijd de rode peper in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de chorizoblokjes in 5 min. al omscheppend krokant.
Voeg de ui, de reepjes rode peper en de komijn toe en bak 2 min. mee.
Blus af met de sherry en voeg vervolgens de cherry tomaten en de kapucijners toe.
Laat de kapucijnerschotel afgedekt in 10 min. goed warm worden.
Verdeel over 4 borden en bestrooi met de peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met
aardappelpuree
.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
22
g
|
Protein:
22
g
|
Vet:
24
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees