Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pilaf met kalkoen
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
3
eetlepels
olie
▢
¼
pot
Biryanipasta
á 283 g, Patak's
▢
175
g
langkorrelrijst
▢
2
eetlepels
rozijnen
▢
200
g
kalkoenfilet
▢
150
gr
doperwtjes
diepvries, AH
▢
2
dl
gezeefde tomaten
Instructies
Ui pellen en fijn snipperen.
In pan 1 1/2 eetlepel olie verhitten.
Ui met 2 eetlepels Biryanipasta 1 minuut fruiten.
Rijst al omscheppend 1 minuut meebakken.
Rozijnen en 3 dl water toevoegen (= pilaf).
Pilaf afgedekt in 20 minuten zachtjes gaar koken.
Intussen kalkoen in blokjes snijden.
In (hapjes)pan rest van olie verhitten.
Kalkoen met rest van Biryanipasta 3 minuten bakken.
Doperwtjes, gezeefde tomaten en 1 dl water erdoor roeren.
Kalkoenmengsel onafgedekt in 12 minuten zachtjes gaar sudderen.
Pilaf over twee borden verdelen.
Kalkoenmengsel erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalkoen
/
Rijst