Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Saladecup met wortelsalade
Aller Hande 1997
Porties:
20
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
winterwortel
▢
1
bosuitje
▢
½
zakje
verse koriander
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
2
eetlepels
roerbakolie
flesje 250 ml, Royal Mail,
▢
25
g
licht gezouten cashewnoten,
▢
20
saladecups
Jos Poel!
Instructies
Voorbereiden:
Wortel schoonmaken en grof raspen.
Bosuitje schoonmaken en in flinterdunne ringetjes snijden.
In kopje helft van koriander fijnknippen.
In kom citroensap en roerbakolie tot dressing kloppen.
Wortel, bosui en fijngeknipte koriander erdoor scheppen.
Ca. 1/2 uur laten staan.
Cashewnoten grof hakken.
Bereiden:
Cashewnoten door salade scheppen.
Salade in saladecups scheppen.
Garneren met blaadje koriander.
Op schaal zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Koude Hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch