Saladecup met wortelsalade

Aller Hande 1997
Porties: 20 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g winterwortel
  • 1 bosuitje
  • ½ zakje verse koriander
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels roerbakolie flesje 250 ml, Royal Mail,
  • 25 g licht gezouten cashewnoten,
  • 20 saladecups Jos Poel!

Instructies

Voorbereiden:

  • Wortel schoonmaken en grof raspen.
  • Bosuitje schoonmaken en in flinterdunne ringetjes snijden.
  • In kopje helft van koriander fijnknippen.
  • In kom citroensap en roerbakolie tot dressing kloppen.
  • Wortel, bosui en fijngeknipte koriander erdoor scheppen.
  • Ca. 1/2 uur laten staan.
  • Cashewnoten grof hakken.

Bereiden:

  • Cashewnoten door salade scheppen.
  • Salade in saladecups scheppen.
  • Garneren met blaadje koriander.
  • Op schaal zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch