Saladecup met wortelsalade
Aller Hande 1997
Ingrediënten
- 150 g winterwortel
- 1 bosuitje
- ½ zakje verse koriander
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels roerbakolie flesje 250 ml, Royal Mail,
- 25 g licht gezouten cashewnoten,
- 20 saladecups Jos Poel!
Instructies
Voorbereiden:
- Wortel schoonmaken en grof raspen.
- Bosuitje schoonmaken en in flinterdunne ringetjes snijden.
- In kopje helft van koriander fijnknippen.
- In kom citroensap en roerbakolie tot dressing kloppen.
- Wortel, bosui en fijngeknipte koriander erdoor scheppen.
- Ca. 1/2 uur laten staan.
- Cashewnoten grof hakken.
Bereiden:
- Cashewnoten door salade scheppen.
- Salade in saladecups scheppen.
- Garneren met blaadje koriander.
- Op schaal zetten.