Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortelloni met zalm roomsaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
300
gr
broccoliroosjes
,panklare
▢
1
pak
koelverse tortelloni ricotta
250 g, Buitoni,
▢
100
g
verse roomkaas
▢
125
ml
slagroom
▢
250
g
zalmsnippers
▢
100
g
Parmezaan
fijn geraspte
▢
½
zakje
basilicum
verse
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
In pan ruim heet water met zout aan de kook brengen.
Broccoli in kleine roosjes verdelen en in kokend water doen.
Tortelloni toevoegen en in ca. 6 minuten bijna gaar koken.
Verse roomkaas in stukjes verdelen.
Broccoli en tortelloni afgieten.
Slagroom, roomkaas, zalmsnippers en helft van Parmezaanse kaas erdoor roeren en op zacht vuur -al roerend in ca. 3 minuten roomkaas laten smelten.
Basilicum in reepjes snijden en erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
In vier diepe borden scheppen en rest van kaas erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken