Tortelloni met zalm roomsaus

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • zout
  • 300 gr broccoliroosjes ,panklare
  • 1 pak koelverse tortelloni ricotta 250 g, Buitoni,
  • 100 g verse roomkaas
  • 125 ml slagroom
  • 250 g zalmsnippers
  • 100 g Parmezaan fijn geraspte
  • ½ zakje basilicum verse
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • In pan ruim heet water met zout aan de kook brengen.
  • Broccoli in kleine roosjes verdelen en in kokend water doen.
  • Tortelloni toevoegen en in ca. 6 minuten bijna gaar koken.
  • Verse roomkaas in stukjes verdelen.
  • Broccoli en tortelloni afgieten.
  • Slagroom, roomkaas, zalmsnippers en helft van Parmezaanse kaas erdoor roeren en op zacht vuur -al roerend in ca. 3 minuten roomkaas laten smelten.
  • Basilicum in reepjes snijden en erdoor roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • In vier diepe borden scheppen en rest van kaas erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis
Extra aanwijzing Snel te maken