Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vleessalade met kerstomaatjes
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
bakje
kerstomaatjes
á 250 g,
▢
1
eetlepel
witte wijn azijn
▢
1
theelepel
Franse mosterd
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
▢
1
blikje
artisjokharten
netto ca. 185 g, Royal Mail,
▢
8
friséesla-bladeren
▢
50
g
varkensrollade
plakjes,
▢
50
g
salami
plakjes,
▢
50
g
Yorkham
plakjes,
▢
50
g
mortadella
plakjes
Instructies
Voor Bereiden:
Kerstomaatjes wassen en halveren.
In kom azijn, mosterd, olie, zout en peper tot sausje kloppen.
Tomaatjes erdoor scheppen.
Artisjokharten afgieten en halveren.
Bereiden:
Frisée schoonmaken, wassen en droogslaan.
Frisée op helft van twee borden rangschikken.
Tomaatjes en artisjokharten erop leggen.
Saus erover sprenkelen.
Vleeswaren op andere helft van borden rangschikken.
Serveren met toast en boter
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Varkensvlees
/
Voorgerechten
Jaargetijde:
Snel te maken