Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met zalmroomsaus
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
tagliatelle bicolore
▢
600
g
broccoliroosjes)
▢
150
g
verse roomkaas met kruiden
▢
½
citroen
▢
200
g
zalmsnippers
▢
2
el
kraanwater
Instructies
Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten.
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas.
Pers de citroen uit.
Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord.
Schep de zalmsaus over de tagliatelle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
Land van herkomst
Italië
Extra aanwijzing
Snel te maken