Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Toast met aubergine en geitenkaas
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
Ingrediënten
▢
1
aubergine
▢
olie met knoflook-peterselie
flesje
▢
1
ciabatta con noci
afbakbrood
▢
200
g
zachte geitenkaas
▢
30
g
rucola
Instructies
Oven voorverwarmen op 220 °C.
Aubergine in lengte in plakken van 1 cm dik snijden en licht bestrijken met kruidenolie.
Ciabatta afbakken.
Intussen grillpan verhitten en aubergine in ca. 4 minuten aan beide zijden grillen.
Brood in lengte halveren, binnenkant met kruidenolie bestrijken en deze zijde ca. 3 minuten in grillpan roosteren.
Aubergine op ciabatta leggen, kaas erboven verkruimelen en brood ca. 4 minuten in oven verwarmen.
Garneren met rucola en warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch