Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antipasti carpaccio
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
melk
▢
citroensap
▢
worcestershiresauce
▢
witte peper
▢
zout
▢
100
g
ossenhaas
flinterdun gesneden (zelfgesneden of kant-en-klaar rundercarpaccio, bedieningsafdeling of uit koelvak)
Instructies
Verdun de mayonaise met melk.
Breng de saus op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout.
Leg het flinterdungesneden ossenhaas op een schaal en druppel de saus in strepen over de carpaccio.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er geroosterde en met knoflookolie ingesmeerde sneetjes ciabatta bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Extra aanwijzing
Snel te maken