Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
boter
▢
1
rode paprika
in stukken
▢
1
courgette
in plakjes
▢
1
zakje
risotto ai funghi
▢
2
kalkoenschnitzels
▢
½
theelepel
koekkruiden
▢
100
ml
droge witte wijn
Instructies
In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken.
Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen.
Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken.
Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper.
In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken.
Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen.
Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalkoen
/
Rijst
Land van herkomst
Italië