Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
Snijd de vis in blokjes.
Pel en snijd de teentjes knoflook fijn.
Meng de zalm met de knoflook, 1 eetlepel woksaus en ½ eetlepel wok olie.
Rijg aan satéstokjes.
Laat de saté op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca.
5 minuten gaar worden.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 5 minuten.
Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
Schep de gebakken uitjes erdoor.
Verdeel de gewokte noedels over de grote kommen of borden, leg de saté erbij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Geef er Conimex Smaakmaker Kroepoek bij voor een extra knappertje.Variatietip:Vervang de zalm door andere visfilet zoals pangasius of door gepelde garnalen