Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bouillonfondue met kip, vis en groenten
Allerhande 2006
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
zelfgemaakt of van tablet
▢
4
eetlepels
Japanse sojasaus
▢
3
eetlepels
citroensap
▢
1 ½
teentje
knoflook
geperst
▢
200
g
kipfilet
in stukken
▢
200
g
tilapiafilet
in stukken
▢
250
g
kastanjechampignons
schoongeveegd
▢
1
courgette
in plakken
▢
200
g
sugar snaps
▢
1
rode paprika
in repen
▢
1
pak
tofu naturel
375 g, in blokjes
Instructies
Breng de bouillon aan de kook.
Zet een fonduepan op tafel en schenk de bouillon erin.
Maak een dipsaus van de sojasaus, het citroensap en de knoflook, breng op smaak met peper.
Doop met behulp van een netje de stukjes kip, vis, groenten en tofu enkele minuten in de hete bouillon tot de kip of vis door en door wit is.
Dip de kip, vis, groenten en tofu daarna even in de dipsaus.
Klaar met eten?
Schenk het restje van de dipsaus in de bouillon en serveer deze als soep.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Hoofdgerechten
/
Kip
Land van herkomst
Oosters