Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Runder Tong Bouillon
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd:
3
uur
uur
Total time
3
uur
uur
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rundertong
▢
1
wortel
▢
3
blaadjes
foelie
▢
2
uien
▢
6
kruidnagels
▢
2
blaadjes
laurier
Instructies
Maak de groenten schoon en snijd ze in stukken.
Leg alle ingrediënten in een soeppan en voeg 2½ liter water toe.
Breng aan de kook en laat minstens 3 uur zachtjes trekken tot de tong gaar is.
De tong is gaar wanneer het puntje zacht is en het vel gemakkelijk loslaat.
Zeef de bouillon.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een stevige rode wijn, zoals een Cabernet Sauvignon, past goed bij de rijke smaak van deze bouillon.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Rundvlees
/
Vlees
/
Voorgerechten
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij