Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue 9
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
35
gram
boter
▢
35
gram
bloem
▢
¼
liter
melk
▢
2
ei
▢
peper
▢
zout
▢
ham
▢
champignons
▢
300
gram
geraspte kaas
extra belegen, of een mengsel van oud en belegen
Instructies
Smelt de boter en roer de boem erdoor tot het deeg van de bodem van de pan loslaat.
Roer er scheut voor scheut de melk door en meng er in gedeelten de kaas door tot alles is gesmolten.
Voeg de eierdooiers toe en roer opnieuw goed
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Voeg er tenslotte gebakken champignonplakjes en in stukjes gesneden ham aan toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas