Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen Saganaki
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kilo grote
garnalen
▢
250
gram
feta
▢
1
kopje
olijfolie
▢
4
tomaat
of 1 blik
▢
1
grote
ui
gehakt
▢
1
groene peper
fijn gehakt
▢
1
teen
knoflook
▢
1
kopje
peterselie
▢
peper & zout
▢
snufje
suiker
▢
1
klein glas
droge witte wijn
▢
Tijm
▢
Oregano
Instructies
Tomaten pellen en pureren.
Olie verhittenin koekepan, uien en knoflook fruiten.
Dan wijn, suiker, zout,peper,oregano, tijm en tomaten toevoegen.
Aan de kook brengen.
Garnalen in een ovenschaal en de wat ingedikte saus eroverheen, peterselie erover en een uurtje in de oven bij matige temperatuur.
Vlak voor serveren de in stukjes gebroken feta erdoor roeren.
Dit recept kan ook in 20 minuten in de koekepan gemaakt worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Griekenland