Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mayonnaise de homard
(kreeft mayonaise)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
olijven
▢
100
gram
olijven
▢
2
ei
▢
10
ansjovis
▢
zout
▢
peper
▢
1
kropje
sla
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
2
tomaten
▢
1½
deciliter
mayonaise
Instructies
Kook de kreeft.
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Was de tomaten en snij ze in plakjes.
Was de sla en snij in hele dunne reepjes.
Haal het kreeftevlees uit het pantser en snij in plakjes.
Ontpit de olijven.
Beleg de bodem van een serveerschaal met sla.
Deponeer hierop in het midden de kreeft.
Snij de eieren in schijfjes.
Leg deze om de kreeft op rondjes tomaat.
Garneer de kreeft naar smaak met olijven, kappertjes en filets van ansjovis.
Laat in de koelkast goed koud worden.
Serveer er apart de mayonaise bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Vis
/
Zeevruchten