Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crevettes à la crème
(garnalen met roomsaus)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
garnalen
▢
80
g
boter
▢
30
g
bloem
▢
2
deciliter
visfumet
▢
1½
deciliter
slagroom
▢
1
ui
▢
zout
▢
peper
Instructies
Smelt 40 g boter in een pan.
Hak de ui fijn en fruit hem zachtjes in de boter.
Als hij glazig is roer er de bloem door.
Leng de roux aan met visfumet.
Laat onder roeren 10 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de room, peper en zout toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
Verwarmd garnalen in de rest van de boter.
Leg wat garnalen in een voorverwarmd bakje.
Zeef de saus en schenk wat saus over de garnalen.
Serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten