Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Nesselrode
heldere bouillon Nesselrode
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
wildbouillon
▢
1
deciliter
rode port
▢
soepvlees van het wild
▢
100
g
champignons
▢
kervel
Instructies
Klaar de wildbouillon.
Snij de champignons in dunne plakjes.
Laat ze 5 minuten in de hete bouillon meetrekken.
Hak de kervel.
Snij het soepvlees in kleine blokjes.
Roer de port door de bouillon.
Leg wat garnituur in de soepkoppen.
Schenk er de hete bouillon over.
Strooi er wat kervel over en serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Soep
/
Vlees
/
Wild
Land van herkomst
Frankrijk