Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cocktailgarnalen met sesamdressing en alfalfa
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
sesamolie
▢
3
eetlepel(s)
maïsolie
▢
1
eetlepel(s)
sojasaus
▢
sjalot gesnipperd
▢
1
theelepel
Spaanse peper
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
1
eetlepel(s)
koriander
▢
1
bak
garnalen
Instructies
Soja, azijn, sjalot, peper en zout mengen.
Maïsolie langzaam toevoegen, daarna sesamolie toevoegen.
Spaanse peper erdoor en gehakte koriander.
Op smaak brengen met zout en suiker.
Garnalen marineren in de dressing.
Onder in glaasje alfalfa en hierop wat dressing laten lopen.
2 à 3 garnalen per glaasje op de rand hangen.
Bovenop blaadje koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten