Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aringa in dolce forte
Recepten verzameld door Aart Klos, Dronten uit dagblad Trouw.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
haringen uit het zout
▢
3
eetlepel(s)
wijnazijn
▢
2
eetlepel(s)
suiker
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Zet de haringen op met koud water en kook ze eerst 5 minuten aan één kant, keer ze dan om en kook ze nog twee minuten aan de andere kant.
Haal ze uit het water, laat ze afkoelen en fileer ze.
Leg de filets in een schaal en giet er de wijnazijn, suiker en olie op.
Laat de haring een uur staan.
Daarna zet u ze op tafel.
Serveer met witte bonen bestrooid met gesnipperde rauwe ui en peper.
Besprenkeld met azijn en olijfolie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Italië