Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijncarpaccio
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
mixer
Ingrediënten
▢
125
gram
rucola
▢
Parmezaan
▢
3
citroen
▢
150
ml.
olijfolie
extra vergine
▢
1
teentje
knoflook
▢
gedroogde chilivlokken
▢
zout
▢
peper
▢
250
gram
tonijn
verse
▢
50
gram
kappertje
Instructies
Verpak de tonijn in folie en leg hem in de diepvries tot hij net bevroren is.
Maak intussen de dressing.
Doe hiervoor de citroensap, olijfolie, knoflook, kappertjes, chilivlokken, zout en peper in een kom en klop tot alles goed gemengd is.
Snij de tonijn met een scherp mes in dunne plaken, schep de dressing over de tonijn.
Serveren met wat rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Vis
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië