Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Cocktail de crabe au pamplemousse
krabcocktail met grapefruit
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
krab
▢
1
deciliter
slagroom
▢
sherry
▢
tomatenketchup
▢
paprikapoeder
▢
worcestershiresaus
▢
2
grapefruits
▢
1
deciliter
mayonaise
▢
1
citroen
▢
peterselie
▢
cognac
Instructies
Halveer de grapefruits en snij de partjes tussen de vliezen uit.
Maak de krab schoon en hou 4 stukjes apart.
Maak een cocktailsaus als volgt:
Roer de tomatenketchup door de mayonaise, samen met de sherry en cognac.
Voeg wat citroensap, grapefruitsap en worcestershiresaus toe.
Klop de slagroom bijna stijf en roer deze door de saus.
Doe beurtelings wat grapefruit en krab in de coupes.
Bedek het geheel met cocktailsaus.
Garneer met de stukjes achtergehouden krab, wat paprikapoeder en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten