Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bami met zalm
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Chinese mie
250 g
▢
1
bamigroentenpakket
500 g
▢
2
schaaltjes schotse zalmfilet
225 g
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
eetlepel(s)
ketjap asin
▢
3
eetlepel(s)
oosterse roerbakolie
▢
1
zakje
kruidenmix voor bami
25 g
Instructies
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Peper (uit bamipakket) schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnipperen.
Tomaat (uit bamipakket) in plakjes snijden en bewaren voor garnering.
Zalm in stukjes snijden.
Knoflook pellen en uitpersen en mengen met ketjap.
Zalm marineren in ketjapmengsel.
In wok olie verhitten.
Peper en bamigroenten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Kruidenmix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Groenten in wok aan kant schuiven.
Zalm en marinade toevoegen en ca. 3 tot 4 minuten meebakken.
Mie toevoegen en alles goed doorscheppen.
Garneren met tomaat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Zalm
Land van herkomst
Oosters