400gChinese roerbakmixmet bijvoorbeeld paksoi, Chinese kool en wortel
300ggesneden prei
6eetlepelswoksaus oester & knoflook
250gChinese mie
Instructies
Marineer de tilapiafilet in een beetje woksaus gedurende 10 minuten.
Verhit de wokolie in een wok.
Voeg de knoflook toe en bak deze gedurende 1 minuut.
Voeg de gemarineerde tilapia toe en bak deze ongeveer 1 minuut mee.
Voeg de Chinese roerbakmix en prei toe en roerbak deze gedurende ongeveer 3 minuten.
Voeg de resterende woksaus toe en verwarm het gerecht goed door.
Kook ondertussen de Chinese mie volgens de instructies op de verpakking.
Meng de uitgelekte mie met de gesneden bosuitjes.
Verdeel de mie over 4 borden en schep het vis-groentemengsel ernaast.
Serveer direct en geniet van de heerlijke smaken!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Riesling, vormt een goede combinatie met dit gerecht en zal de verschillende smaken mooi aanvullen.