Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groene Salsa
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
hardgekookt
▢
6
ansjovis
filets / uitgelekte
▢
2
eetlepel(s)
dijon mosterd
▢
1
citroen
sap er van
▢
3
sjalotten
grof gesnipperd
▢
2
tenen
knoflook
▢
1
bosje
bladpeterselie
grof gehakt
▢
1
bosje
munt
grofgehakt
▢
2
eetlepel(s)
kappertjes
afgespoeld
▢
300
ml
olijfolie
extra vergine
Instructies
Hak voor de salsa het ei en de ansjovis fijn.
Voeg de rest van de ingredienten toe en meng goed.
Dek af en zet in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
ook heerlijk om te gebruiken om vlees te grillen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Italië