Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spuma fredda di salmone
Zalmmousse
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
185
gram
zalm
uit blik
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
zout
▢
21/2
dl
slagroom
▢
1
eetlepels
peterselie
▢
10
theelepels
citroensap
▢
10
gram
zwarte olijven
▢
1
citroen
in schijfjes
▢
zwarte peper
Instructies
Laat de zalm uitlekken, verwijder vel en graten en maak de zalm met een vork fijn.
Voeg de olijfolie, het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.
Sla de slagroom stijf en spatel die voorzichtig door het zalmmengsel.
Verdeel de zalmmousse over glazen en zet die 3 uur in de koelkast.
Garneer de mousse met de citroenplakken en de olijven
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm
Land van herkomst
Italië