Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met tonijn 2
Insalata di patate
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
▢
185
gram
tonijn op olie
▢
1
ui
▢
1
eetlepels
witte wijnazijn
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepels
peterselie
▢
1
eetlepels
kappertjes
▢
1
mespunt
zout
▢
1
mespunt
zwarte peper
Instructies
Kook de aardappelen in de schil, schil ze terwijl ze nog warm zijn en snijd ze in plakken.
Snijd de ui in dunne ringen en doe die bij de aardappelen.
Vermeng de azijn, zout, peper en peterselie, roer de olijfolie erdoor en giet deze dressing over de aardappelen.
Laat de tonijn uitlekken en schep deze voorzichtig door de salade.
Strooi de kappertjes erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië